Mechel, hoe is dat werken bij PV Accountants?

Mechel Dil-Schurink werkt sinds 2008 als relatiebeheerder bij PV Accountants. “Je krijgt hier vrij snel veel vrijheid, maar daar staat ook verantwoordelijkheid tegenover.”

Lees verder

Arno, hoe is dat werken bij PV Accountants?

Arno Leenhouts werkt sinds 2021 als als Assistent-Accountant bij PV Accountants. “Als je een proactieve houding hebt en kansen ziet, kan en mag je ze bij PV Accountants grijpen.”

Lees verder

Secretariële ondersteuning

Werk je graag in een dynamische werkomgeving?
En ben je service- en klantgericht met oog voor detail?
PV Accountants zoekt secretariële ondersteuning die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.

  • 16 uur
  • Accountancy
  • MBO

Accountant AA

Wij zijn een informele en groeiende onderneming met enthousiaste en gedreven medewerkers. Graag willen wij ons team versterken met vlotte en zelfstandige accountant(s) AA.
Zie jij kansen om onze groeiende onderneming verder op weg te helpen? Kom dan gauw langs voor een kennismaking!

  • 32 - 40 uur
  • Accountancy
  • HBO

Assistent accountant

PV Accountants groeit. En dat kunnen we niet alleen. Word jij onze nieuwe assistent accountant? We verwelkomen je graag. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid en de ruimte om je te ontwikkelen. Spreken we een keer af? Hoe drink jij je koffie?

  • 32 - 40 uur
  • Accountancy
  • HBO

Duurzame Inzetbaarheid

 

De digitalisering maakt snelle en grote stappen. Ook in ons vak is dit goed merkbaar en heeft het een behoorlijke impact op onze huidige werkzaamheden.

Wij als PV Accountants vinden het daarom belangrijk om de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te vergroten. Door de interne mobiliteit te stimuleren, en met name het creëren van een proactieve houding ten aanzien van je eigen ontwikkeling is hierin cruciaal. Het gaat er ons om dat onze medewerkers nu én in de toekomst gemotiveerd, competent en productief aan het werk blijven. Een leven lang leren en bewust werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid is dan ook van groot belang!

Met de verleende subsidie (subsidieregeling ESF 2014-2020) door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid konden wij in oktober 2018 starten met ons traject Duurzame inzetbaarheid PV Accountants.