Wat maakt PV Accountants uniek?

Aan het roer van ons kantoor en tienkoppige team staan directeur/eigenaar Marco Verhoef en operationeel manager Lianne van Duyse. We staan bekend om onze ondernemende (assistent) accountants: we staan naast jou als ondernemer en ondernemen met je mee..

Lees meer over PV Accountants

Manier van werken

Je mag van ons flexibiliteit verwachten, want ondernemen doe je nu eenmaal niet tussen negen en vijf. Wij zijn zelf ondernemers en weten wat het ondernemerschap met zich meebrengt. Durf, lef en soms uithoudingsvermogen. Wij staan je bij op weg naar groei, naar die éne financiering of naar digitalisering. Wat het ook is, je hebt één van onze medewerkers zo aan de lijn. Direct en betrokken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Visie

We steken de handen voor je uit de mouwen. Praktisch, nuchter en no-nonsense. We digitaliseren bijvoorbeeld je administratie, verzorgen de jaarrekening tot in de puntjes of maken je wegwijs in de wereld van belastingen. Daarnaast maken ondernemers gebruik van ons advieswerk. Waar liggen de kansen en bedreigingen? Hoe spring je daar als ondernemer financieel en fiscaal op in? Als vertrouwd adviseur helpen we jou als ondernemer verder.

Missie

Dit is onze missie: ondernemers uit Regio Zwolle het beste uit hun bedrijf helpen halen, met onze expertise en bevlogen en deskundige aanpak.

Kernwaarden

• Bevlogen • Deskundig • Flexibel • Integer
Lees waarom onze klanten voor PV Accountants kiezen

Onze partners

Wij zijn onze klanten graag goed van dienst. Met de inzet en kwaliteit van ons personeel komen we een heel eind. Maar ook kunnen wij niet zonder de vertrouwde samenwerking met onze partners.

Neem direct contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.