Over PV Accountants

Ondernemers daadwerkelijk vooruithelpen. Daar draait het bij ons om. PV Accountants is een nuchter en bevlogen accountantskantoor, gevestigd in Zwolle. In januari 2022 bestaan we 16 jaar.

Ondernemende accountants
Aan het roer van het tienkoppige kantoor staan directeur/eigenaar Marco Verhoef en operationeel manager Lianne van Duyse. We staan bekend om onze ondernemende (assistent) accountants: we staan naast de ondernemer en ondernemen met hem of haar mee. Dat betekent dat we continu meekijken naar de cijfers, de personeelsbezetting en alle andere factoren die de gezondheid en het succes van een bedrijf bepalen.

PV Accountants, persoonlijk vooruit
Wij begrijpen dat jouw bedrijf centraal staat in jouw leven. We leven ons in je situatie in en sluiten daarop aan. Of je nu advies wil over je onderneming, een fiscale vraag hebt, van onze accountancydiensten gebruik wilt maken of het doen van je administratie uit wil besteden.

Ontwikkeling
Vanuit die drive om jou als ondernemer bij te staan in de ontwikkeling van je bedrijf, is PV Accountants in 2005 opgericht. Marco Verhoef werkte tot die tijd voor accountantsorganisatie KPMG en miste het persoonlijke contact, het écht verder helpen van ondernemers. De persoonlijke begeleiding is wat PV Accountants nu uniek maakt.
Zoals wij onze klanten graag verder helpen, zo blijven wij ook onszelf ontwikkelen. Onze medewerkers krijgen de tijd en gelegenheid om cursussen en trainingen te volgen.

Van starters tot mkb’ers
Vanuit het kantoor aan de Ceintuurbaan 26-E in Zwolle werken de tien accountants en assistent-accountants voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf in de hele Regio Zwolle. Van starters tot en met de grote mkb’ers. In allerlei branches.

Van harte welkom
Je bent van harte welkom. Met een concrete vraag aan een van onze (assistent) accountants of gewoon voor een kop koffie om kennis te maken. We ontmoeten je graag.

Lees hier ervaringen van klanten met PV Accountants

Trixon B.V.

Kevin Verhoef, Trixon B.V.: “Ik kreeg keurig uitgelegd welke stappen er genomen moesten worden, wat de gevolgen daarvan zouden zijn en hoeveel het zou kosten. Zo kon ik een weloverwogen keuze maken om deze stap te zetten.”

Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Bij PV Accountants vind je niet alleen maar cijferaars; je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Etigam B.V.

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind, is dat PV Accountants gevraagd en ongevraagd advies geeft. Soms hebben ze iets prettigs te melden en soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.

Zwolle, 19 mei 2022

De accountants van PV en Brouwers in Zwolle gaan samen vooruit

PV Accountants gaat samen met Brouwers Accountants & Adviseurs. Brouwers heeft vestigingen in Zwolle, Deventer, Genemuiden, Apeldoorn en Amsterdam. De nieuwe collega’s van PV houden per 1 juni 2022 kantoor in het pand van Brouwers aan de Burgemeester van Roijensingel 18 in Zwolle.

‘De culturen van PV en Brouwers passen bij elkaar’, zegt Marco Verhoef, de ondernemer achter het Zwolse accountantskantoor PV Accountants. ‘Praktisch, nuchter en no-nonsens. Je mag van beide flexibiliteit verwachten, want ondernemen doe je nu eenmaal niet tussen negen en vijf. Wij zijn zelf ondernemers en weten wat het ondernemerschap met zich meebrengt. Durf, lef en soms uithoudingsvermogen. Wij staan ondernemers bij op hun weg naar succes.’

Han Brouwers, bestuurder van Brouwers Accountants & Adviseurs: ‘Wij zijn blij met de komst van Marco Verhoef en medewerkers. Ze zijn ambitieus en toegewijd en samen hebben we een breder scala aan diensten en producten te bieden’.

Specifieke expertise
‘Er verandert het een en ander in praktische zin’, zegt Verhoef, ‘maar tegelijkertijd verandert er niets wezenlijks. We gaan verder onder de naam Brouwers Accountants & Adviseurs, maar onze klanten houden gewoon hun eigen contactpersoon, al onze medewerkers gaan mee en we blijven ondernemers uiteraard met evenveel enthousiasme en toewijding adviseren en ondersteunen.’

‘Het samengaan brengt een flinke groep nieuwe collega’s met zich mee’, zegt Verhoef, ‘onder wie ook specialisten. Zo kunnen we onze klanten nog makkelijker helpen bij specifieke vraagstukken.’

Compleet scala aan diensten
‘Samen bieden we het complete scala dat je mag verwachten van een accountantskantoor’, zegt Brouwers. ‘Loonadministratie; aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting; jaarrekeningen en de externe controle van jaarrekeningen; het bouwen van management informatiesystemen en advies van onder meer hr-deskundigen, fiscalisten, juristen, subsidieadviseurs en corporate finance-adviseurs (overnamebegeleiding, financiering et cetera). We kijken uit naar de samenwerking.’

Meer informatie: www.brouwers.nl