Onze klanten

“Geen rompslomp, gewoon duidelijk en krachtig.”

Kevin Verhoef, Trixon B.V.: ‘Ik ben heel blij dat ik vijf jaar geleden voor dit accountantskantoor heb gekozen. Ze zijn professioneel, zakelijk en werken effectief. Geen rompslomp, gewoon duidelijk en krachtig. Daar hou ik van. Wat ik ook prettig vind, is dat de medewerkers altijd goed geïnformeerd zijn. Ze weten wat er speelt in mijn bedrijf.’

Lees meer

Trixon B.V.

Kevin Verhoef, Trixon B.V.: “Ik kreeg keurig uitgelegd welke stappen er genomen moesten worden, wat de gevolgen daarvan zouden zijn en hoeveel het zou kosten. Zo kon ik een weloverwogen keuze maken om deze stap te zetten.”

Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Bij PV Accountants vind je niet alleen maar cijferaars; je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Etigam B.V.

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind, is dat PV Accountants gevraagd en ongevraagd advies geeft. Soms hebben ze iets prettigs te melden en soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.

Ook voor deze klanten verrichten wij verschillende werkzaamheden