Subsidies

Ontwikkeling en innovatie is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor onze eigen onderneming, maar zeker ook voor onze klanten, want stilstand is achteruitgang. Bovendien staan we als samenleving en als ondernemers voor grote uitdagingen. Hoe gaan we de klimaatdoelstellingen behalen, hoe transformeren we naar een nieuwe industrie en economie en hoe kunnen we ons personeel duurzaam inzetten?

Wij schakelde in 2018 Top Level Punt in om te kijken of er subsidiemogelijkheden waren, die ons project financieel konden ondersteunen. Zij wezen ons op het Europees Sociaal Fonds. Het Europees Sociaal Fonds (kortweg ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers. De ESF-subsidie richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. En dit sloot perfect aan bij ons project. De subsidie werd, na input van ons, door de adviseur van Top Level Punt geschreven, ingediend en de positieve beschikking volgde.

Subsidie is een specialisme, wij als PV Accountants onderkennen dat. Omdat wij merken dat er op dit gebied wellicht meer mogelijk is voor onze klanten en wij zelf een goede ervaring hebben met Top Level Punt, zijn wij met hen een samenwerking aangegaan.

Net als wij vinden zij het ook belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van uw onderneming in de breedste zins des woords.

Neem vrijblijvend contact op

 

Dit zegt Top Level Punt over PV Accountants....

“Zij hebben bewezen een betrouwbare adviseur te zijn voor zowel hun klanten als partners.
Onze samenwerking met betrekking tot hun subsidietraject is ons goed bevallen en met bovendien een mooi eindresultaat!
Omdat PV Accountants zelf ondervindt dat hun klanten subsidiemogelijkheden laten liggen en
zij zelf de expertise onvoldoende in huis hebben, willen wij deze subsidieprojecten graag met hen oppakken.
En met de kennis en expertise die PV Accountants in huis heeft versterken we elkaar binnen de samenwerking”

Waarom kiest u voor Top Level Punt?

  • Ervaren specialisten
  • Praktisch advies, coaching en begeleiding
  • Totaal projectmanagement
  • Vrijblijvende subsidiescan
  • No cure no pay
  • Blijvend betrokken bij nieuwe subsidiemogelijkheden
Wilt u kennismaken?