We brengen u verder in ondernemen

Als accountants houden we van cijfers, maar we houden nog meer van ondernemen. We staan naast jou als ondernemer en ondernemen met je mee. Je kunt bij ons dan ook terecht voor advies over onder meer investeringsvraagstukken, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen of je liquiditeit.

Wat speelt er bij jou? Zit je met vragen? Of sta je voor een belangrijke keuze die de toekomst van jouw organisatie bepaalt? Wij helpen je graag. Wij zitten bovenop de cijfers. En staan naast je als ondernemer. Je mag van ons praktisch advies verwachten. Op maat gesneden, gericht op jouw situatie.

Cijfers scheppen duidelijkheid
Cijfers geven duidelijkheid en leggen een belangrijke basis voor beslissingen. Wij maken exploitatiebegrotingen, liquiditeitsprognoses en budgetten. Ook geven we een second opinion over financiële rapportages.

Investeren
Aan de basis van een investering, aankoop of verkoop ligt vrijwel altijd een berekening. Wij begeleiden je bij aan- en verkopen van ondernemingen, investerings- en groeivraagstukken en financieringsaanvragen. Ook helpen we startende ondernemers op weg.

Bedreigingen
Je krijgt grip op risico’s en bedreigingen als je je financiën goed op een rij hebt. Wij helpen je daar graag mee, zodat jij je kunt richten op de koers die jouw organisatie gaat varen. We herstructureren ondernemingen, optimaliseren bedrijfsprocessen, verzorgen herfinanciering en begeleiden een faillissement of een doorstart. Daarnaast begeleiden we je bij de keuze voor een rechtsvorm, vervangen we voor bepaalde tijd je administrateur of controller, treden we op als executeur en zetten we managementinformatiesystemen op.

Wil jij ook advies van een accountant?

Neem vrijblijvend contact op

Dit zeggen onze klanten…

Hans Homma (directeur Right Marktonderzoek B.V. te Zwolle): “Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Lees meer over de ervaring van deze klant

De voordelen van PV Accountants

– Betrokken en bevlogen adviseurs
– Advies op maat, gericht op jouw situatie

Neem vrijblijvend contact op

Zwolle, 19 mei 2022

De accountants van PV en Brouwers in Zwolle gaan samen vooruit

PV Accountants gaat samen met Brouwers Accountants & Adviseurs. Brouwers heeft vestigingen in Zwolle, Deventer, Genemuiden, Apeldoorn en Amsterdam. De nieuwe collega’s van PV houden per 1 juni 2022 kantoor in het pand van Brouwers aan de Burgemeester van Roijensingel 18 in Zwolle.

‘De culturen van PV en Brouwers passen bij elkaar’, zegt Marco Verhoef, de ondernemer achter het Zwolse accountantskantoor PV Accountants. ‘Praktisch, nuchter en no-nonsens. Je mag van beide flexibiliteit verwachten, want ondernemen doe je nu eenmaal niet tussen negen en vijf. Wij zijn zelf ondernemers en weten wat het ondernemerschap met zich meebrengt. Durf, lef en soms uithoudingsvermogen. Wij staan ondernemers bij op hun weg naar succes.’

Han Brouwers, bestuurder van Brouwers Accountants & Adviseurs: ‘Wij zijn blij met de komst van Marco Verhoef en medewerkers. Ze zijn ambitieus en toegewijd en samen hebben we een breder scala aan diensten en producten te bieden’.

Specifieke expertise
‘Er verandert het een en ander in praktische zin’, zegt Verhoef, ‘maar tegelijkertijd verandert er niets wezenlijks. We gaan verder onder de naam Brouwers Accountants & Adviseurs, maar onze klanten houden gewoon hun eigen contactpersoon, al onze medewerkers gaan mee en we blijven ondernemers uiteraard met evenveel enthousiasme en toewijding adviseren en ondersteunen.’

‘Het samengaan brengt een flinke groep nieuwe collega’s met zich mee’, zegt Verhoef, ‘onder wie ook specialisten. Zo kunnen we onze klanten nog makkelijker helpen bij specifieke vraagstukken.’

Compleet scala aan diensten
‘Samen bieden we het complete scala dat je mag verwachten van een accountantskantoor’, zegt Brouwers. ‘Loonadministratie; aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting; jaarrekeningen en de externe controle van jaarrekeningen; het bouwen van management informatiesystemen en advies van onder meer hr-deskundigen, fiscalisten, juristen, subsidieadviseurs en corporate finance-adviseurs (overnamebegeleiding, financiering et cetera). We kijken uit naar de samenwerking.’

Meer informatie: www.brouwers.nl