Profile Tyrecenter Zwolle

Marion Kalvenhaar van Profile Tyrecenter Zwolle had onder meer een begroting nodig voor nieuwbouw en een verbouwing. “Die hebben ze prima verzorgd voor ons. Ze zijn heel punctueel, komen afspraken na en eigenlijk is het ook heel gezellig als ze op de koffie komen. Het zijn hele gewone mensen, net als wij. Er is echter één verschil tussen ons: zij hebben verstand van boekhouden.”

Wilt u dit ook? Neem vrijblijvend contact op

De samenwerking brengt ons rust en duidelijkheid

“We kwamen voor het eerst in contact met PV Accountants toen we plannen hadden om te verbouwen”, aldus Marion Kalvenhaar van Profile Tyrecenter Zwolle. “Met onze toenmalige accountant liep het niet helemaal lekker en het werd tijd om eens verder te kijken. Iemand in de familie kende Henri die net voor zichzelf was begonnen, en hij adviseerde ons om eens contact met hem op te nemen. Nu, bijna tien jaar later, is hij nog altijd onze huisaccountant. We hebben PV Accountants meteen aan het werk gezet. Er moest onder meer een begroting komen voor de nieuwbouw en de verbouwing.”

Hoe verliep de samenwerking?
“Die begroting hebben ze prima voor ons verzorgd. Ze zijn heel punctueel, komen afspraken na en eigenlijk is het ook heel gezellig als ze op de koffie komen. Het zijn hele gewone mensen, net als wij. Er is echter één verschil tussen ons: zij hebben verstand van boekhouden.”

Wat brengt de samenwerking jullie?
“De samenwerking met PV Accountants brengt ons vooral veel rust en duidelijkheid als dat nodig is. We zijn uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor ons bedrijf, maar het is prettig als je weet dat je een accountant hebt waar je van op aan kunt. Iemand die net een stapje extra doet en je helder advies geeft als het nodig is. Kritiek hebben we dan ook niet. En als we toch iets moeten noemen?” Lachend: “Ze schenken wel een beetje kleine kopjes koffie.”

Heeft u een vergelijkbare vraag?
Wilt u dit ook? Neem vrijblijvend contact op

Tiki Trading Benelux B.V.

Daan Nowak, Tiki Trading Benelux B.V.: “Ik kreeg een lijstje kandidaten van de bank en bovenaan stond PV Accountants. Na het eerste gesprek met hen had ik direct een goed gevoel. Zij konden snel schakelen. Dat moest ook, want ik had een prognose voor de financiering nodig.”

Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Etigam B.V.

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind is dat ze gevraagd en ongevraagd advies geven. Soms hebben ze iets prettigs te melden, maar soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.