Etigam en Paul Julien & Co

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind is dat ze gevraagd en ongevraagd advies geven. Soms hebben ze iets prettigs te melden, maar soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.

Neem vrijblijvend contact op

Persoonlijk contact is een duidelijke meerwaarde

Peter Tak van Etigam B.V.: “We werkten al met Marco van PV Accountants voordat hij voor zichzelf begon. Toen hij die stap besloot te zetten, zijn we met hem meegegaan. We werkten altijd heel prettig samen en dat wilden we graag blijven doen. En eigenlijk is het sindsdien alleen maar beter geworden. Juist het feit dat ze heel sterk zijn in het persoonlijke contact is een duidelijke meerwaarde gebleken. En dat zit hem in alles. Ze kennen bijna alle mensen op ons bedrijf bij naam en je kunt ze altijd benaderen met een vraag. Vaak krijg je binnen tien minuten al een reactie. Fantastisch!”

Wat brengt de samenwerking jou?
“Wat ik heel belangrijk vind is dat ze gevraagd en ongevraagd advies geven. Soms hebben ze iets prettigs te melden, maar soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien. En dan gaat het niet alleen maar om de standaard jaarcijfers. Ook op het gebied van de bedrijfsvoering gaan ze het gesprek met je aan.

Kan het nog beter?
“Echte verbeterpunten kan ik dan ook echt niet noemen. Voor ons is het totale plaatje van PV Accountants goed. En ze worden ook ieder jaar beter, omdat ze goed en gestructureerd met hun vak bezig zijn. Kortom, wij zijn dik tevreden.”

Heeft u een vergelijkbare vraag?
Neem vrijblijvend contact op

Tiki Trading Benelux B.V.

Daan Nowak, Tiki Trading Benelux B.V.: “Ik kreeg een lijstje kandidaten van de bank en bovenaan stond PV Accountants. Na het eerste gesprek met hen had ik direct een goed gevoel. Zij konden snel schakelen. Dat moest ook, want ik had een prognose voor de financiering nodig.”

Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Profile Tyrecenter Zwolle

Marion Kalvenhaar, Profile Tyrecenter Zwolle: “Ze zijn heel punctueel, komen afspraken na en eigenlijk is het ook heel gezellig als ze op de koffie komen. Het zijn hele gewone mensen, net als wij. Er is echter één verschil tussen ons: zij hebben verstand van boekhouden.”