Etigam en Paul Julien & Co

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind, is dat PV Accountants gevraagd en ongevraagd advies geeft. Soms hebben ze iets prettigs te melden en soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.”

Neem vrijblijvend contact op

Persoonlijk contact is een duidelijke meerwaarde

Peter Tak van Etigam B.V.: “We werkten al met Marco van PV Accountants voordat hij voor zichzelf begon. Toen hij die stap besloot te zetten, zijn we met hem meegegaan. We werkten altijd heel prettig samen en dat wilden we graag blijven doen. En eigenlijk is het sindsdien alleen maar beter geworden. Juist het feit dat PV Accountants heel sterk is in het persoonlijke contact, is een duidelijke meerwaarde gebleken. En dat zit hem in alles. Ze kennen bijna alle mensen binnen ons bedrijf bij naam en je kunt ze altijd benaderen met een vraag. Vaak krijg je binnen tien minuten al een reactie. Fantastisch!”

Wat brengt de samenwerking jou?

“Wat ik heel belangrijk vind, is dat ze gevraagd en ongevraagd advies geven. Soms hebben ze iets prettigs te melden, maar soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien. En dan gaat het niet alleen maar om de standaard jaarcijfers. Ook op het gebied van de bedrijfsvoering gaan de accountants het gesprek met je aan.”

Kan het nog beter?
“Verbeterpunten kan ik echt niet noemen. Voor ons is het totale plaatje van PV Accountants goed. En ze worden ook ieder jaar beter, omdat ze goed en gestructureerd met hun vak bezig zijn. Kortom, wij zijn dik tevreden.”

Ook behoefte aan oprecht advies over jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op

Trixon B.V.

Kevin Verhoef, Trixon B.V.: “Ik kreeg keurig uitgelegd welke stappen er genomen moesten worden, wat de gevolgen daarvan zouden zijn en hoeveel het zou kosten. Zo kon ik een weloverwogen keuze maken om deze stap te zetten.”

Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Bij PV Accountants vind je niet alleen maar cijferaars; je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is de meerwaarde van dit accountantskantoor.”