Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Bij PV Accountants vind je niet alleen maar cijferaars, maar je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Wilt u dit ook? Neem vrijblijvend contact op

Het fijne is dat ze niet te groot zijn

Hans Homma van Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Een directe aanleiding om een andere accountant te nemen hadden we niet toen we enkele jaren geleden contact zochten met PV Accountants. Maar eens in de zoveel tijd evalueren we de samenwerking en bekijken we of we verder zoeken of doorgaan. Een bevriende advocaat had goede verhalen over PV Accountants gehoord en zo zijn we bij hen uitgekomen. Het fijne is dat ze niet te groot zijn.”

Wat gaf de doorslag?
“Het waren uiteindelijk twee dingen die de doorslag gaven om met PV Accountants in zee te gaan. Ten eerste het persoonlijke contact. De menselijke maat is belangrijk, vind ik. En daarom houd ik ook niet van die grote firma’s. Je wil geen nummer zijn, maar gewoon als persoon worden behandeld. En dat is bij PV Accountants zeker het geval. En het tweede was de offerte. Die zag er gewoon goed uit.”

Hoe staat de samenwerking er nu voor?
“Inmiddels zijn we weer wat jaren verder en hebben we PV Accountants leren kennen als een toegankelijke partner die zijn afspraken nakomt en een stapje extra zet als dat nodig is. Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt met hen ook een goed gesprek hebben over de bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor en ik hoop dat ze daar ook in de toekomst op dezelfde prettige wijze mee door blijven gaan.”

Spreekt het persoonlijke contact u ook aan?

Neem vrijblijvend contact op

 

Andere ervaringen van klanten

Trixon B.V.

Kevin Verhoef, Trixon B.V.: “Ik kreeg keurig uitgelegd welke stappen er genomen moesten worden, wat de gevolgen daarvan zouden zijn en hoeveel het zou kosten. Zo kon ik een weloverwogen keuze maken om deze stap te zetten.”

Etigam B.V.

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind, is dat PV Accountants gevraagd en ongevraagd advies geeft. Soms hebben ze iets prettigs te melden en soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.

Zwolle, 19 mei 2022

De accountants van PV en Brouwers in Zwolle gaan samen vooruit

PV Accountants gaat samen met Brouwers Accountants & Adviseurs. Brouwers heeft vestigingen in Zwolle, Deventer, Genemuiden, Apeldoorn en Amsterdam. De nieuwe collega’s van PV houden per 1 juni 2022 kantoor in het pand van Brouwers aan de Burgemeester van Roijensingel 18 in Zwolle.

‘De culturen van PV en Brouwers passen bij elkaar’, zegt Marco Verhoef, de ondernemer achter het Zwolse accountantskantoor PV Accountants. ‘Praktisch, nuchter en no-nonsens. Je mag van beide flexibiliteit verwachten, want ondernemen doe je nu eenmaal niet tussen negen en vijf. Wij zijn zelf ondernemers en weten wat het ondernemerschap met zich meebrengt. Durf, lef en soms uithoudingsvermogen. Wij staan ondernemers bij op hun weg naar succes.’

Han Brouwers, bestuurder van Brouwers Accountants & Adviseurs: ‘Wij zijn blij met de komst van Marco Verhoef en medewerkers. Ze zijn ambitieus en toegewijd en samen hebben we een breder scala aan diensten en producten te bieden’.

Specifieke expertise
‘Er verandert het een en ander in praktische zin’, zegt Verhoef, ‘maar tegelijkertijd verandert er niets wezenlijks. We gaan verder onder de naam Brouwers Accountants & Adviseurs, maar onze klanten houden gewoon hun eigen contactpersoon, al onze medewerkers gaan mee en we blijven ondernemers uiteraard met evenveel enthousiasme en toewijding adviseren en ondersteunen.’

‘Het samengaan brengt een flinke groep nieuwe collega’s met zich mee’, zegt Verhoef, ‘onder wie ook specialisten. Zo kunnen we onze klanten nog makkelijker helpen bij specifieke vraagstukken.’

Compleet scala aan diensten
‘Samen bieden we het complete scala dat je mag verwachten van een accountantskantoor’, zegt Brouwers. ‘Loonadministratie; aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting; jaarrekeningen en de externe controle van jaarrekeningen; het bouwen van management informatiesystemen en advies van onder meer hr-deskundigen, fiscalisten, juristen, subsidieadviseurs en corporate finance-adviseurs (overnamebegeleiding, financiering et cetera). We kijken uit naar de samenwerking.’

Meer informatie: www.brouwers.nl