Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Wilt u dit ook? Neem vrijblijvend contact op

Het fijne is dat ze niet te groot zijn

Hans Homma van Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Een directe aanleiding om een andere accountant te nemen hadden we niet toen we enkele jaren geleden contact zochten met PV Accountants. Maar eens in de zoveel tijd evalueren we de samenwerking en bekijken we of we verder zoeken of doorgaan. Een bevriende advocaat had goede verhalen over PV Accountants gehoord en zo zijn we bij hen uitgekomen. Het fijne is dat ze niet te groot zijn.”

Wat gaf de doorslag?
“Het waren uiteindelijk twee dingen die de doorslag gaven toen we in zee gingen met PV Accountants. Ten eerste het persoonlijke contact. De menselijke maat is heel belangrijk, vind ik. En daarom houd ik ook niet van die grote firma’s. Je wilt geen nummer zijn, maar gewoon als persoon worden behandeld. En dat is bij PV Accountants zeker het geval. En het tweede punt was de offerte. Die zag er gewoon goed uit.”

Hoe staat de samenwerking er nu voor?
“Inmiddels zijn we weer wat jaren verder en hebben we PV Accountants leren kennen als een toegankelijke partner die zijn afspraken nakomt en een stapje extra zet als dat nodig is. Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt met hen ook een goed gesprek hebben over de bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor en ik hoop dat ze daar ook in de toekomst op dezelfde prettige wijze mee door blijven gaan.”

Spreekt het persoonlijke contact u ook aan?

Neem vrijblijvend contact op

 

Andere ervaringen van klanten

Tiki Trading Benelux B.V.

Daan Nowak, Tiki Trading Benelux B.V.: “Ik kreeg een lijstje kandidaten van de bank en bovenaan stond PV Accountants. Na het eerste gesprek met hen had ik direct een goed gevoel. Zij konden snel schakelen. Dat moest ook, want ik had een prognose voor de financiering nodig.”

Etigam B.V.

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind is dat ze gevraagd en ongevraagd advies geven. Soms hebben ze iets prettigs te melden, maar soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.

Profile Tyrecenter Zwolle

Marion Kalvenhaar, Profile Tyrecenter Zwolle: “Ze zijn heel punctueel, komen afspraken na en eigenlijk is het ook heel gezellig als ze op de koffie komen. Het zijn hele gewone mensen, net als wij. Er is echter één verschil tussen ons: zij hebben verstand van boekhouden.”