Tiki Trading Benelux B.V.

Daan Nowak van Tiki Trading Benelux B.V. was op zoek naar een nieuwe accountant. “Na het eerste gesprek met Henri had ik direct een goed gevoel. Hij kon snel schakelen. Dat moest ook, want ik had een prognose ten behoeve van een financiering nodig. Uiteindelijk is de prognose snel en op een prettige manier rondgekomen.”

Wilt u dit ook? Neem vrijblijvend contact op

“Wat ik heel fijn vind, Henri zorgt dat ik alles begrijp."

Daan Nowak, Tiki Trading Benelux B.V.: “Toen ik een half jaar geleden bezig was om het bedrijf waar ik werkte over te nemen, ben ik met mijn bank in gesprek gegaan over een nieuwe accountant. De persoon die we hadden was al wat ouder en ik wilde graag iemand die wat beter bij mij past. Ik kreeg een lijstje kandidaten van de bank en bovenaan stond PV Accountants. Na het eerste gesprek met Henri had ik direct een goed gevoel. Hij kon snel schakelen. Dat moest ook, want ik had met spoed een prognose voor een financiering nodig. Uiteindelijk is de prognose snel en op een prettige manier rondgekomen.”

Hoe verloopt de samenwerking?
“Wat ik zelf heel fijn vind, is dat Henri ervoor zorgt dat ik alles begrijp. Ik ben 30 jaar en heb geen boekhoudachtergrond. Juist de persoonlijke aanpak – dat ze je als een persoon en niet als een nummer behandelen – zorgt voor de meerwaarde van PV Accountants.

Hoe staat het er nu voor?
“Inmiddels hebben ze voor mij de boekhouding van mijn onderneming opgezet. En ook daarbij weten ze me op de juiste manier te ontzorgen. Henri vertelde me: ‘Als jij de zaak draaiende houdt, dan richten wij de administratie zo in dat het overzichtelijk is.’ Die werkwijze zorgt bij mij voor rust en vertrouwen. En dat is erg prettig.”

Heeft u een vergelijkbare vraag?
Wilt u dit ook? Neem vrijblijvend contact op

Andere klantervaringen

Right Marktonderzoek en Advies B.V.

Hans Homma, Right Marktonderzoek en Advies B.V.: “Het zijn niet alleen maar cijferaars, maar je kunt ook een goed gesprek met ze hebben over bedrijfsvoering. Dat persoonlijke, dat is echt de meerwaarde van dit accountantskantoor.”

Etigam B.V.

Peter Tak van Etigam B.V.: “Wat ik heel belangrijk vind is dat ze gevraagd en ongevraagd advies geven. Soms hebben ze iets prettigs te melden, maar soms ook niet. Het is goed dat ze ook dan duidelijk zijn en er niet omheen draaien.

Profile Tyrecenter Zwolle

Marion Kalvenhaar, Profile Tyrecenter Zwolle: “Ze zijn heel punctueel, komen afspraken na en eigenlijk is het ook heel gezellig als ze op de koffie komen. Het zijn hele gewone mensen, net als wij. Er is echter één verschil tussen ons: zij hebben verstand van boekhouden.”